Reviews

Reviews

Allereerst nogmaals hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan het evenement. De cartoons hebben onze verwachtingen overtroffen! We zijn er echt heel erg blij mee.

– Erasmus Universiteit Rotterdam

Hi,
I was in the Leverkusen office today and did receive the really awesome drawing that your cartoonist did! Simon and I really enjoyed looking through the drawn journey! I am writing to you to really thank you for that again! Its a very nice touch and the small digital version does not do justice to the great original sketching. Please extend our thanks to the cartoonist as well!

– SAP Belgium-Luxembourg

Heel graag tot ziens, de tekeningen worden ongelooflijk goed ontvangen.

– Van Campen & Dijkstra, Gorredijk

Ik heb de tekeningen zojuist gedownload. Ziet er mooi uit, knap werk. Enkele tekeningen zijn ook persoonlijk gemaakt voor enkele sprekers. Deze kunnen we mooi delen met de keynotesprekers + de opdracht om deze te posten op LinkedIn. Kunnen ze vervolgens doorlinken naar onze website waar alle webinars online staan.

– Universiteit van Twente

Ik heb de digitale versies ontvangen van de tekening, heel mooi! Prachtig, het is echt een kunstwerk.

– Gemeente Winterswijk

Hartelijk dank voor het tekenen van de prachtige plaatjes gisteren. Leden van de schrijfgroep waren zo onder de indruk van de tekeningen dat ook het idee werd geopperd om een cover te laten tekenen voor het eindrapport van de Borselse Voorwaarden.

– Gemeente Borsele

 

Vorig jaar zijn jullie tot onze grote tevredenheid bij de strategiedagen van ons ziekenhuis geweest. Dit jaar staan de strategiedagen gepland op 1 en 2 april. Wij zijn benieuwd of jullie op deze dagen nog beschikbaar zijn om weer aanwezig te zijn.

– St. Antonius Ziekenhuis

Hartstikke leuk dat de cartoonist er afgelopen donderdag bij was. Mensen waren echt nieuwsgierig naar wat er gebeurde: je kunt dus met recht zeggen dat de cartoons de aandacht trokken.

– RNHB, Utrecht

Wij zijn blij met het resultaat en kijken uit naar de reacties. De praatplaat wordt woensdag gepubliceerd in het gemeentenieuws.

– Gemeente Rhenen

We zijn allemaal erg enthousiast over het werk. Verschillende cartoons hangen al ingelijst aan de muur.

– Crisal Glass Leerdam

Dank voor de geweldige metersbrede tekening! We zijn er erg blij mee en inmiddels krijgt hij ook een mooie plek op kantoor. Het is een prachtige samenvatting en aandenken aan onze offsite en heel mooi weergegeven. Dank voor het mooie werk en het geweldige resultaat!

– APG Asset Management, Rotterdam

Nogmaals dank voor jullie bijdrage tijdens ons Kerstevent van afgelopen zaterdag. Het doek is door de gehele organisatie met enthousiasme ontvangen.

– BusinessBase, Utrecht

Nogmaals bedankt voor de geweldige tekeningen, we hebben zoveel positieve feedback gehad, echt super! Dank nogmaals.

– Interclean beurs, RAI Amsterdam

logo's

 


CONTACT

Vraag vrijblijvend om een offerte en/of beschikbaarheid via het contactformulier hieronder, of bel:

06-52476163


CONTACTFORMULIER

Laat dit veld blanco

Zie ook:

Live cartooning, Live cartooning digitaal, Live cartooning metersbreedPraatplatenFoto galerijVideo, BlogContact

 

Share:
© Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live