Live cartooning digitaal

Live tekenaar voor zakelijke events

LIVE CARTOONING DIGITAAL

Live cartooning kan op papier maar ook digitaal worden uitgevoerd. De live tekenaar tekent dan op een digitaal tekentablet. De digitale cartoons hebben dezelfde kwaliteit als bij live cartooning op papier en kunnen tijdens congressen, workshops, symposia en brainstormsessies dienen als visuele ondersteuning. De cartoonist vat de highlights en opmerkelijkste conclusies samen in pakkende digitale cartoons, die de kern van uw event weergeven.

Bij digitale cartooning is het mogelijk om de cartoons live te vertonen tijdens uw event op groot scherm. De live tekenaar luistert aandachtig naar de inhoud, terwijl tegelijkertijd al sneltekenend cartoons van uw event ontstaan, in full color. Het tekentablet kan dan, als dat gewenst is, via een HDMI-kabel worden aangesloten op een flatscreen of een beamer. Ook is het mogelijk dat de digitale cartoons alleen na afloop van het event worden vertoond, bijvoorbeeld tijdens een presentatie of borrel.

In alle gevallen worden alle gemaakte cartoons in hoge resolutie (300 dpi drukwerkkwaliteit) nagestuurd via e-mail/WeTransfer en kunt u ze rechtenvrij gebruiken voor bijvoorbeeld website, verslag, nieuwsbrief, of publicaties in de media .

Live cartooning digitaal is mogelijk in zowel de Nederlandse taal als in het Engels, en ook buiten Nederland.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van live cartooning digitaal (klik op de thumbnails voor een uitvergroting):

 

Ga verder naar:

Homepage

Live cartooning op papier

Live cartooning metersbreed

 


CONTACT

Vraag vrijblijvend om een offerte en/of beschikbaarheid via het contactformulier hieronder, of bel:

06-52476163


CONTACTFORMULIER

Laat dit veld blanco

Zie ook:

Live cartooning, Live cartooning metersbreed, Praatplaten, Foto galerij, KlantenVideo, Blog, Contact

Share:
© Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live