Getekend verslag metersbreed

Live tekenaar voor zakelijke events

GETEKEND VERSLAG

In een metersbreed getekend verslag wordt uw event gevisualiseerd door middel van live tekenen op metersbreed formaat. Een opvallend en spectaculair kunstwerk in kleur op uw congres, workshop, symposium of brainstormsessie. De live tekenaar vat de highlights en opmerkelijkste conclusies samen in een bruisende tekening, met cartoons die de kern van uw event weergeven.

Tijdens uw business event ontstaat live een kleurrijk verslag in cartoonvorm waarin men veel van de inhoud zal herkennen. Omdat beelden vaak krachtiger zijn dan woorden zal de inhoud van uw event beter blijven hangen, en voegt een getekend verslag ook iets artistieks toe aan uw event. Men kan de illustratie live zien ontstaan en velen zullen foto’s van het kunstwerk maken.

De live tekenaar werkt op een 3 meter breed board waarop een even zo groot papier is bevestigd. Cartoonist Live verzorgt alle materialen waaronder ook schildersezels, ter ondersteuning van het board. Het board staat in de vrije ruimte en wordt dus normaliter niet aan muren bevestigd. Echter is het ook mogelijk om desgewenst het papier op de muur te bevestigen als wandverslag.

De live illustrator luistert aandachtig naar de inhoud, terwijl tegelijkertijd al sneltekenend het getekend verslag/wandverslag van uw event ontstaat. De tekening is volledig in kleur en het origineel wordt na afloop uw eigendom. Ook wordt het beeldverslag na afloop gedigitaliseerd en nagestuurd in hoge resolutie (300 dpi afdrukkwaliteit) en mag u de tekening rechtenvrij gebruiken voor website, verslag of nieuwsbrief, of publicaties in de media.

Getekend verslag: Ook internationaal!

Een metersbreed visueel verslag is mogelijk in zowel de Nederlandse taal als in het Engels, en ook buiten Nederland.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden:

Ga verder naar:

Homepage

Live cartooning op papier

Live cartooning digitaal

 


CONTACT

Vraag vrijblijvend om een offerte en/of beschikbaarheid via het contactformulier hieronder, of bel:

06-52476163


CONTACTFORMULIER

Laat dit veld blanco

Zie ook:

Live cartooningLive cartooning digitaal, Praatplaten, Foto galerij, ReviewsVideo, BlogContact

Share:
© Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live