Live cartooning

Live tekenen voor zakelijke events

LIVE CARTOONING

Live cartooning wordt steeds populairder. Tijdens congressen, workshops, symposia en brainstormsessies wordt zoveel gezegd dat men soms het overzicht verliest. Live cartoons helpen daarbij: De live cartoonist vat de highlights en opmerkelijkste conclusies samen in pakkende visual notes/sketch notes, die de kern van uw event weergeven. Live sketching in cartoonvorm.

De live tekenaar vertaalt de inhoud naar beelden en legt verbanden. Tijdens uw event ontstaat live een getekend verslag waarin men veel van de inhoud zal herkennen. Omdat beelden vaak krachtiger zijn dan woorden zal de inhoud beter blijven hangen en zullen de live cartoons het event ook beslist opvrolijken.

Cartoonist Live biedt drie mogelijkheden van live tekenen:

Live cartooning op grote formaten papier

De live illustrator werkt op grote flip-over formaten van 50 x 58 cm en luistert aandachtig naar de inhoud, terwijl tegelijkertijd al sneltekenend cartoons van uw event ontstaan. Alle tekeningen zijn in kleur en kunnen tijdens het event door de aanwezigen bekeken worden. De originelen worden uw eigendom. Ook worden alle tekeningen gedigitaliseerd nagestuurd in hoge resolutie (300 dpi afdrukkwaliteit) en mag u ze rechtenvrij gebruiken voor website, verslag, nieuwsbrief of publicaties in de media.

Live tekenen is mogelijk in zowel de Nederlandse taal als in het Engels, en ook buiten Nederland.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van live tekenen op losse vellen papier (klik op de thumbnails voor een uitvergroting):

Ga verder naar:

Homepage

Live cartooning digitaal

Live cartooning metersbreed

 


CONTACT

Vraag vrijblijvend om een offerte en/of beschikbaarheid via het contactformulier hieronder, of bel:

06-52476163


CONTACTFORMULIER

Laat dit veld blanco

Zie ook:

Live cartooning digitaal, Live cartooning metersbreed, PraatplatenFoto galerijKlantenVideoBlogContact

Share:
© Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live