Sneltekenaar

Karikaturist voor feest, evenement of beurs

Sneltekenaar 

Sneltekenaar Paul Schenk tekent live karikaturen op verschillende soorten evenementen en beurzen. Dit kan zowel op papier als digitaal. Karikaturen tekenen is altijd gegarandeerd een groot succes op uw evenement en gaat altijd gepaard met grote hilariteit en herkenning. Iedere 5 minuten staat er weer een nieuwe karikatuur op papier of scherm.

Sneltekenaar aan het werkKarikatuur maken

Karikatuurtekenen trekt altijd veel aandacht op evenementen. Lachend staat men te kijken terwijl de tekeningen razendsnel lijn voor lijn worden opgebouwd. En iedere keer is er weer de “we liggen allemaal in een deuk”-climax, als er weer een karikatuur klaar is.

Uw gasten of standbezoekers zullen snel gemotiveerd raken om zichzelf te laten portretteren en in de rij staan te dringen voor een karikaturaal zelfportret.  

Karikatuur van manKarikatuur snorSneltekening van kind

De leukste sneltekenaar!

Als sneltekenaar zit Paul Schenk al meer dan 30 jaar in het vak. Het begon ooit met karikaturen tekenen als straatartiest op de Montmartre in Parijs, geïnspireerd door de grote Franse cartoonisten, en dat is goed te zien. De karikaturen zijn niet zomaar platte tekeningen, het zijn echte karikaturen-portretten waarin het diepste karakter van de geportretteerden is te zien, op een uiterst vrolijke wijze weergegeven met een knipoog.

Karikaturen groep

Boekingen

Vraag vrijblijvend om een offerte, beschikbaarheid of meer info via info@cartoonistlive.nl of bel

06-52476163


Sneltekenaar digitaal

Digitale karikaturen worden getekend op een tekentablet waarbij de gasten of standbezoekers kunnen meekijken via het computerscherm. De geportretteerden kunnen de tekeningen uitgeprint meekrijgen,in full color, of toegestuurd krijgen via e-mail. De via e-mail verstuurde tekeningen zijn in hoge resolutie en dus haarscherp uitprintbaar. 

Karikatuur digitaal

Karikatuur digitaal

Karikaturen gallery digitaal

Boekingen

Vraag vrijblijvend om een offerte, beschikbaarheid of meer info via info@cartoonistlive.nl of bel

06-52476163


Groepskarikaturen

Via CartoonistLive kunnen karikaturen worden besteld van hele groepen, een steeds populairder wordend en veel gevraagd komisch kunststuk voor aan de muur op kantoor of op uw bedrijfswebsite.

Alle medewerkers van uw bedrijf geportretteerd in een groepskarikatuur, of alle leden van de vereniging, de hele familie of vriendenclub.

Karikatuur van fotoDe groepskarikatuur wordt gemaakt op basis van foto’s van de personen en kan zowel op papier op groot posterformaat als digitaal (haarscherp in hoge resolutie uitprintbaar) worden geleverd. Een logo kan worden toegevoegd of andere speciale wensen. De levertijd is ongeveer een week. Vraag vrijblijvend om een offerte: Vermeld daarbij het aantal te portretteren personen en uw speciale wensen. 

 


 

(no title)

Zie ook:

Live cartooning, Illustratie, AnimatieFoto’s & Voorbeelden, Video, Blog, Contact 

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2020