Praatplaten

Rich pictures, Illustraties & Uitlegtekeningen

Praatplaten

Wij verduidelijken zakelijke inhoud door middel van kleurrijke visualisaties in cartoonvorm. Complexe zaken worden op overzichtelijke wijze geordend in heldere beelden die met elkaar een relatie aangaan.

Cartoons zijn hiervoor uiterst geschikt: Door middel van cartoons kunnen complexe zaken worden teruggebracht tot een basisvorm of een overzichtelijk, samenvattend beeld. Hele verhalen kunnen in één of meerdere grote illustratieplaten worden verteld, zoals bijvoorbeeld uw ontwikkelingsproces, toekomstbeeld, jaarplan of programma.

Wij visualiseren uw inhoud op basis van een door u toegestuurd verhaal in combinatie met overleg. Door middel van tussentijdse schetsen kunt u het voortgangsproces volgen.

Het werkproces

  • Vraag een offerte via mail of telefoon
  • In overleg met Cartoonist Live wordt de stijl en de leverdatum bepaald
  • U ontvangt eerst schetsen ter goedkeuring. Deze zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Na goedkeuring ontvangt u de definitieve, uitgewerkte illustratie in hoge resolutie 300 dpi
  • Cartoonist Live stuurt een factuur

Cartoon illustraties

Illustraties zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld uw nieuwsbrief, verslag of website. Of gewoon cartoons voor boeken en tijdschriften. Een cartoon illustratie verlevendigt en verduidelijkt zakelijke inhoud en zorgt voor een glimlach tussen de strenge zakelijkheid door. De mogelijkheden zijn onbeperkt: Van eenvoudig tot complex, kleur of zwart-wit, maar altijd vrolijk en een lust voor het oog.

Bent u dus op zoek naar een goede cartoon illustrator of wilt u een cartoon illustratie laten maken, neem dan contact op met Cartoonist Live.

Klik op de thumbnails voor een uitvergroting:


 

Laat dit veld blanco

Zie ook:

Karikaturist, Live cartooning, Illustratie, Animatie, Foto’s & Voorbeelden, Video, Blog, Contact

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2022