Karikaturen

Karikaturen op locatie en Online karikaturen

 

Sneltekenaar live  

Laat uw collega’s of werknemers online portretteren door een echte sneltekenaar! Dit kan live op locatie maar ook online, want sinds de coronacrisis zijn online karikaturen populairder dan ooit!

Cartoonist Live heeft tientallen jaren ervaring in het tekenen van karikaturen. Live op locatie, maar ook via Zoom, Skype of Teams is het mogelijk om karikaturen te laten tekenen. Met passie en plezier kan er van iedereen een karikatuur worden getekend, in kleur! Zo kan een heel bedrijf langskomen, of een vereniging of familie.

Op locatie worden de karikaturen getekend op papier, maar ook digitaal is mogelijk. Online karikaturen worden live getekend op een digitaal tekentablet en kunnen direct worden verstuurd via e-mail. De tekeningen zijn in hoge resolutie (300 dpi) dus haarscherp uitprintbaar op A4- en A3- formaat.

 

Karikaturen groep

Karikaturen tekenen is altijd gegarandeerd een groot succes en gaat altijd gepaard met grote hilariteit en herkenning. Iedere keer is er weer de “we liggen allemaal in een deuk”-climax, als er weer een karikatuur klaar is.

Karikaturen gallery digitaal

Karikatuur van foto

Ontbreekt er iemand? Als iemand wegens ziekte of andere omstandigheden niet aanwezig kan zijn kan er ook een foto worden toegestuurd per mail, zodat daar een karikatuur van getekend kan worden. De prijs blijft hetzelfde.

Groepskarikatuur van foto

Hele groepen kunnen geportretteerd worden in een groepskarikatuur, getekend van foto’s. Groepskarikaturen zijn erg populair want zo kunnen collega’s, familieleden of leden van clubs of verenigingen allemaal tegelijk worden “gekarikaturiseerd” in één groepsportret. Een groepskarikatuur kan makkelijk worden besteld: Bel of mail of vraag een offerte. De levertijd is slechts 1 week.

Karikatuur van fotoBoekingen

Vraag vrijblijvend om een offerte, beschikbaarheid of meer info via info@cartoonistlive.nl of bel

06-52476163

 


 

Laat dit veld blanco

Zie ook:

Live cartooning, Illustratie, AnimatieFoto’s & Voorbeelden, Video, Blog, Contact 

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2022