Illustratie

Cartoon illustraties, strips en Rich Pictures

Cartoon illustratie

Een cartoon illustratie verduidelijkt zakelijke inhoud. Cartoonist Live maakt cartoon illustraties waarmee u uw bedrijfsboodschap kunt verduidelijken maar ook waarmee u uw verhaal vrolijk, komisch en kleurrijk mee kunt illustreren. De mogelijkheden zijn onbeperkt: Van eenvoudig tot complex, kleur of zwart-wit, maar altijd vrolijk en een lust voor het oog.

 

Vergadering illustratieCartoon illustraties zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld uw nieuwsbrief, verslag of website. Of gewoon cartoons voor boeken en tijdschriften. Een cartoon illustratie verlevendigt en verduidelijkt zakelijke inhoud en zorgt voor een glimlach tussen de strenge zakelijkheid door.

Het werkproces

  • Vraag een offerte via mail of telefoon
  • In overleg met Cartoonist Live wordt de stijl en de leverdatum bepaald
  • U ontvangt eerst schetsen ter goedkeuring. Deze zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Na goedkeuring ontvangt u de definitieve, uitgewerkte illustratie in hoge resolutie 300 dpi
  • Cartoonist Live stuurt een factuur

 

Valorisatie illustratie


Strips

In een strip kunt u uw boodschap zeer uitgebreid kwijt; Cartoonfiguren, zelfs bestaande mensen in de vorm van karikaturen, kunnen hele verhalen vertellen en met elkaar de dialoog aangaan. U levert een idee aan en CartoonistLive werkt het uit tot strip. Afhankelijk van de ruimte en uw budget, kan dit variëren van een 3-plaatjes strip tot een compleet stripverhaal…

Trump-Putin strip


Rich pictures

Rich pictureIn een Rich picture worden complexe zaken op overzichtelijke wijze geordend door middel van heldere beelden die met elkaar een relatie aangaan.

Cartoons zijn hiervoor uiterst geschikt: Door middel van cartoons kunnen complexe zaken worden teruggebracht tot een basisvorm of overzichtelijk, samenvattend beeld.

 

 

 

 

 

 

 

 


Contactformulier

Share: