Illustratie

Cartoon illustraties, strips en Rich Pictures

Illustratie laten maken

Een cartoon illustratie verduidelijkt zakelijke inhoud. Via Cartoonist Live kunt u een cartoon illustratie laten maken waarmee u uw bedrijfsboodschap kunt verduidelijken maar ook waarmee u uw verhaal vrolijk, komisch en kleurrijk mee kunt illustreren. De mogelijkheden zijn onbeperkt: Van eenvoudig tot complex, kleur of zwart-wit, maar altijd vrolijk en een lust voor het oog.

Valorisatie cartoon

Illustraties zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld uw nieuwsbrief, verslag of website. Of gewoon cartoons voor boeken en tijdschriften. Een cartoon illustratie verlevendigt en verduidelijkt zakelijke inhoud en zorgt voor een glimlach tussen de strenge zakelijkheid door.

Het werkproces bij een illustratie laten maken

  • Vraag een offerte via mail of telefoon
  • In overleg met Cartoonist Live wordt de stijl en de leverdatum bepaald
  • U ontvangt eerst schetsen ter goedkeuring. Deze zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Na goedkeuring ontvangt u de definitieve, uitgewerkte illustratie in hoge resolutie 300 dpi
  • Cartoonist Live stuurt een factuur

Bent u dus op zoek naar een goede cartoon illustrator of wilt u een cartoon illustratie laten maken, neem dan contact op met Cartoonist Live.

Klik op de thumbnails voor een uitvergroting:


Strips

In een strip kunt u uw boodschap zeer uitgebreid kwijt; Cartoonfiguren, zelfs bestaande mensen in de vorm van karikaturen, kunnen hele verhalen vertellen en met elkaar de dialoog aangaan. U levert een idee aan en Cartoonist Live werkt het uit tot strip. Dit kan variëren van een 3-plaatjes strip tot een compleet stripverhaal.

Een strip illustratie laten maken gebeurt volgens het zelfde werkproces als een gewone illustratie; Cartoonist Live stuurt u eerst een offerte, waarna in overleg de stijl en leverdatum worden bepaald. Daarna gaat Cartoonist Live over tot het maken van schetsen die u eerst kunt keuren. Daarna, bij overeenstemming, volgt de definitieve uitwerking.

Trump-Putin strip

Vraag vrijblijvend om een offerte, beschikbaarheid of meer info via info@cartoonistlive.nl of bel

06-52476163


Laat dit veld blanco

Zie ook:

Live cartooning, AnimatieKarikaturist, Foto’s & Voorbeelden, Video, Blog, Contact

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2022