Cartoon illustratie

CartoonistLive maakt cartoon illustraties waarmee u uw bedrijfsboodschap kunt verduidelijken maar ook waarmee u uw verhaal vrolijk, komisch en kleurrijk mee kunt illustreren. De mogelijkheden zijn onbeperkt: Van eenvoudig tot complex, kleur of zwart-wit, maar altijd scherp en to the point.

Een cartoon illustratie verduidelijkt zakelijke inhoud!

Denk bijvoorbeeld cartoon illustraties voor uw nieuwsbrief, verslag of website. Of gewoon cartoons voor boeken en tijdschriften. Een cartoon illustratie verlevendigt en verduidelijkt zakelijke inhoud en zorgt voor een glimlach tussen de strenge zakelijkheid door.

Strips

In een strip kunt u uw boodschap zeer uitgebreid kwijt; Cartoonfiguren, zelfs bestaande mensen in de vorm van karikaturen, kunnen hele verhalen vertellen en met elkaar de dialoog aangaan. U levert een idee aan en CartoonistLive werkt het uit tot strip. Afhankelijk van de ruimte en uw budget, kan dit variĆ«ren van een 3-plaatjes strip tot een compleet stripverhaal…

Infographics – Rich pictures – Mindmaps

In een Infographic of Rich picture worden complexe zaken op overzichtelijke wijze geordend door middel van heldere beelden die met elkaar een relatie aangaan. Cartoons zijn hiervoor uiterst geschikt: Door middel van cartoons kunnen complexe zaken worden teruggebracht tot een basisvorm of overzichtelijk, samenvattend beeld.

Share: