Animatie

Reclame, whiteboard en game design

Animatie laten maken

U kunt door Cartoonist Live een animatie laten maken voor reclamedoeleinden of voor het verduidelijken van uw bedrijfsboodschap. Met jarenlange animatie ervaring en vele tevreden klanten staat Cartoonist Live garant voor hoge kwaliteit in mooi geproduceerde, scherpe, kleurrijke cartoon animaties.

Reclame animatie

Bij reclame animatie moet u denken aan het aanprijzen van een product door middel van bewegende cartoons. Maar ook animaties die uw bedrijf of bedrijfsboodschap op een ludieke manier vrolijk in beeld kunnen brengen, kleurrijk en snel.

    

 

Een reclame animatie laten maken gebeurt in overleg; U kunt een script aanleveren of idee, of Cartoonist Live kan dit voor u doen. Gedurende het productieproces wordt eerst samen met u een storyboard gemaakt om de schetsfase van de te maken cartoon animatie met u door te nemen. Bent u tevreden met de schetsen dan gaat Cartoonist Live over tot het uitwerken van de animatie. 


Whiteboard animation / Uitleg-animatie

Whiteboard animationU kunt ook een animatie laten maken waarbij een tekenhand uw verhaal uittekent. Dit is de zg. whiteboard animation, uitleg-animatie of explanimation.

Op een witte ondergrond (een whiteboard) tekent een hand razendsnel een grote plaat in cartoonvorm terwijl een voice-over stem de animatie ondersteunt. De gemaakte tekening dient dan als illustratie bij de stem die het verhaal vertelt.

Bij een whiteboard animation neemt Cartoonist Live van tevoren met u het te vertellen verhaal door: Daarbij wordt een storyboard gemaakt, een soort stripverhaal dat de te maken animatie stap voor stap vertelt. Dit is dus de schetsfase waarin u 100% de controle heeft en zo heeft u altijd een perfect overzicht van de animatie in ontwikkeling. Als u tevreden bent met het storyboard gaat Cartoonist Live aan de slag met de animatie.


Game design

Cartoon animaties kunnen ook geleverd worden voor games of andere interactieve internet-toepassingen. Daarbij levert CartoonistLive de animaties die door de developer ontwikkeld kunnen worden tot een game of app.

Animatie laten maken voor game


Animatie laten maken?

Vraag vrijblijvend om een offerte, of meer info via info@cartoonistlive.nl of bel

06-52476163

 

Laat dit veld blanco

Zie ook:

Live cartooning, Karikaturist, IllustratieFoto’s & Voorbeelden, Video, Blog, Contact

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2022