Teams van de Toekomst

Cartoonist Live was op 20 september aanwezig in Apeldoorn tijdens de hackathon ‘Teams van de Toekomst’ voor het maken van een live getekend verslag van de uitkomsten van de brainstormsessies.

De plannen rondom ‘het Team van de Toekomst’  is een regionale samenwerking tussen Viattence, Zorggroep Noord West Veluwe, het Baken en Veluwe Zorggroep met als doel netwerk te creëren rondom de client waarmee zorg gepland kan worden op regionale behoefte. Zo kan er een bijdrage te leveren aan de toekomstige kwaliteit en continuïteit van zorg.

Daarbij is kennisdeling en de mogelijkheid om het gehele netwerk rondom de client in te zetten, in samenwerking met de professionele zorgverlener cruciaal. Deelnemers uit het netwerk rondom de cliënt, moeten via een gezamenlijk portaal met een persoonlijk profiel, eenvoudig toegang kunnen hebben tot relevante scholing en planning van de inzet.

Het was een inspirerende en supergezellige dag… Met kleurrijke cartoons om het helemaal af te leuken!

 

Share:
© Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live