Inhealth Rond de Tafel

Op 17 november maakte Cartoonist Live 2 metersbrede wandcartoons voor Inhealth in Utrecht.

De aanwezigen tijdens dit event waren bijna allemaal klanten van Inhealth en werkzaam in het vakgebied van wellbeing, vitaliteit en gezondheid vanuit HR of een management rol. Werkzaam bij grotere organisaties zowel non-profit als commercieel, zoals Ziekenhuis, VU, Zilveren Kruis, Friesland Campina, Gemeente Den Haag, Vattenfall.

Met input vanuit deelnemers waren er 2 stellingen gedefinieerd mbt actualiteiten in het vakgebied van Inhealth. Men wilde een setting creëren waarin mensen de discussie met elkaar op gaan zoeken, omdat vanuit goede discussies inzichten ontstaan. Dat deed men speels met een inhoudelijk karakter via een Lagerhuis setting waarbij mensen letterlijk werden uitgedaagd om positie in te nemen.

Share:
© Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live