Heisessie Hogeschool Windesheim

Cartoonist Live was op 11 oktober aanwezig op de Hogeschool Windesheim voor een live cartooning-sessie.

De opleiding Journalistiek heeft te maken met veel ontwikkelingen, zowel vanuit het werkveld, vanuit de sector Hoger Economisch Onderwijs, vanuit Windesheim. Men moet veel keuzes maken. In het voorjaar heeft men een presentatie gehouden aan alle collega’s van de opleiding met 35 collega’s, maar inmiddels telt de opleiding 50 directe medewerkers, exclusief de ondersteunende collega’s. Aansluitend is men in groepen gaan brainstormen over hoe de opleiding er over 5 jaar uit zou moeten zien. 

Tijdens de heisessie ging men met de collega’s die in de curriculumcommissie zitten aan de slag om te kijken of men tot meer focus voor de korte en middellange termijn zou kunnen komen. 

Share:
© Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live