Rijkswaterstaat Brainstormsessie

Net als op 27 juli in Maastricht was Cartoonist Live ook gevraagd om op 24 augustus tekeningen te komen maken tijdens brainstormsessies in Utrecht. Doel van dit traject is het datagedreven werken binnen Rijkswaterstaat te stimuleren. In deze sessies werden concrete en bestaande opgaven besproken om te formuleren hoe data in de ideale situatie daar een bijdrage aan zou kunnen leveren (droombeelden).

Om tot dat beeld te komen nam men met drie/vier RWS-medewerkers het huidige proces door en hun ervaringen met het gebruiken/zoeken van data. Wat gaat goed, wat belemmert, frustreert etc. Vanuit deze ervaring ging men in gesprek over de mogelijkheden het gebruik van data te verbeteren.

Cartoonist Live tekende de droombeelden…

Share:
┬ę Copyright 2023 | All Rights Reserved | Cartoonist Live