Risk & Resilience Festival Universiteit Twente

Ris & Resilience

Op 3, 4 en 5 november 2020 vond het Risk & Resilience Festival ONLINE plaats, georganiseerd door de Universiteit Twente.

De uitbraak van het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet. De impact was – en is nog steeds – enorm. Voor iedereen. Hadden wij dit kunnen verwachten? Hadden wij kunnen inschatten hoe groot de impact voor onze maatschappij, voor onze economie en voor onze organisaties was? Hadden wij beter op de hoogte kunnen en moeten zijn van de risico’s die deze pandemie met zich meebracht en onmiskenbaar nog meebrengt en mee gaat brengen? En wat kunnen we leren van de tijd die achter ons ligt?

Cartoonist Live was uitgenodigd om de antwoorden op deze vragen in beelden om te zetten, online.

Gommers

 

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2021