CartoonistLive tijdens corona

Als zelfstandige cartoonisten willen we natuurlijk zo snel mogelijk weer aan het werk. We staan te popelen om weer opdrachten te ontvangen. Ook met 1,5 meter afstand zal het zeker lukken om cartoons te tekenen. Twijfel dus niet, we zijn er helemaal klaar voor!

Online tekensessies zijn natuurlijk ook mogelijk tijdens zakelijke online meetings, waarbij live kan worden meegekeken terwijl de cartoons worden getekend. En alle gemaakte tekeningen kunnen meteen live worden gebruikt tijdens de discussie. Alle tekeningen worden na afloop voor verder gebruik digitaal toegezonden.

Ook grote metersbrede muurformaten zijn mogelijk waarbij de camera is gericht op de muur met daarop de tekening die bezig is te ontstaan tijdens de online meeting.

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

 

Share:
┬ę Copyright Cartoonist Live 2020