Werkconferentie Radboud UMC

Op 11 november organiseerde het Radboud UMC te Nijmegen een werkconferentie over het TRANSIT-project, een project gericht op samenwerking tussen zorgverleners. Cartoonist Live was aanwezig om live cartoons te verzorgen.

Een kwart van de kinderen met ingrijpende medische aandoeningen ondervindt sociale en emotionele problemen. Vaak is dan extra ondersteuning voor het kind en gezin nodig om het functioneren in de sociale omgeving, thuis en op school te versterken. Het TRANSIT project heeft als doel om zorgverleners van verschillende organisaties die betrokken zijn bij de zorg voor het kind goed te laten samenwerken, over de muren van hun eigen organisatie heen. Goede zorg die aansluit bij de behoeften en wensen van kind en gezin staat centraal.

 

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2021