STARK Netwerkbijeenkomst

Op 3 oktober 2019 hield Stark een bijeenkomst voor werkgevers uit de regio Hoogeveen. Stark is het leerwerkbedrijf voor de gemeenten Hoogeveen, De Wolden en Midden-Drenthe.

Bij Stark worden de individuele talenten van medewerkers benut, wordt gekeken naar de sterke punten en wordt gezocht naar win-win-situaties. Stark is het Drentse woord voor Sterk en dat is precies hoe de organisatie voor de dag wil komen: Sterk en nuchter. Iedere dag gaat Stark hard aan de slag voor de opdrachtgevers. Puur en zonder fratsen.

Tijdens deze bijeenkomst wilde Stark zich als Stark presenteren en vooral laten zien wat ze voor de werkgevers kunnen betekenen. Stark ging met de werkgevers in gesprek om een beeld te krijgen wat werkgevers graag willen. Met bestaande relaties, maar vooral ook met nieuwe relaties.

Cartoonist Live maakte een cartoonverslag van deze bijeenkomst die na afloop tijdens de borrel werd gepresenteerd.

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2021