Rijkswaterstaat Project Fresh-Up

Rws cartoon sessie

Cartoonist Live was op 26 augustus 2019 door Rijkswaterstaat uitgenodigd om live cartoons te komen verzorgen tijdens de Project Fresh-Up dag in Utrecht. Rijkswaterstaat is één van Cartoonist Live’s vaste klanten: Zo verzorgde Cartoonist Live in 2017 live cartoons voor maar liefst 10 sessies met als thema ‘circulaire economie’ en maakt Cartoonist Live deze week een metersbrede cartoon illustratie voor weer een andere afdeling van Rijkswaterstaat.

Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de infrastrastructuur in Nederland. Het onderhoud van de bestaande infrastructuur is ondergebracht bij de afdeling PPO Midden Nederland. Het onderhoud van de wegen wordt door PPO-MN van Rijkswaterstaat door middel van prestatiecontracten aanbesteed.

De aannemer heeft het huidige prestatiecontract gewonnen en heeft de afgelopen jaren onderhoud uitgevoerd. Op dit moment wordt het huidige contract verlengd met 1 jaar.
Dit is een overbrugging tot het nieuwe presentatiecontract is aanbesteed en de nieuwe aannemer het onderhoud gaat uitvoeren. Gedurende een transitieperiode worden de werkzaamheden van de aannemer overgedragen aan de nieuwe opdrachtnemer.

Op 26 augustus is er een project follow up voor de verlenging van het huidige prestatiecontract. In de ochtend wordt een korte presentatie gegeven over het doel van de dag. Rijkswaterstaat wil ophalen wat goed ging, wat beter kan, wat men van de directie en van de aannemer nodig heeft en wat de directie en aannemer van Rijkswaterstaat nodig heeft.

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2021