Heidag ‘BOOST IT’

Cartoons Breda

Op 15 april 2019 vond in de Avans Hogeschool in Breda de Heidag BOOST IT plaats. BOOST IT is een programma voor digitale onderwijsondersteuning. Op deze dag kwamen projectleiders en procesontwerpers bij elkaar om vervolg te geven aan bepaling van richting en prioriteiten.

Om deze dag enigszins op te leuken en om in latere stadia beelden te kunnen gebruiken voor communicatie doeleinden werd Cartoonist Live ingehuurd voor het maken van live cartoons. De cartoons zullen in latere stadia ook worden gebruikt voor communicatie doeleinden.

Allerlei veranderingen komen in sneltreinvaart op ons af. Technologische ontwikkelingen onder invloed van digitalisering. Organisatorische ontwikkelingen onder invloed van flexibilisering. Hoe verhoudt Avans zich tot al deze veranderingen en hoe blijft Avans goed onderwijs bieden als de wereld om ons heen in hoog tempo verandert?

Terwijl Avans met het oog op de Ambitie 2025 nadenkt over de toekomst, wordt er op allerlei plekken binnen Avans, ook binnen BOOST IT, al hard gewerkt aan de kwaliteit van het onderwijs. Met digitalisering, flexibilisering, zelforganisatie en andere thema’s is Avans dan ook al volop aan de slag. Koplopers die experimenteren zijn in het proces van vernieuwing onontbeerlijk. Die beweging is bij Avans al op diverse plekken zichtbaar.

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2021