‘Ontdek Zorg en Welzijn’

Minister Koolmees op de Zorg & Welzijn Banenmarkt in Gouda

Op 12 en 14 maart 2019 was er de banenmarkt “Ontdek Zorg en Welzijn”, georganiseerd door Care2Care, een regionale arbeidsmarktorganisatie opgericht voor en door zorg- en welzijnsorganisaties in het werkgebied Midden-Holland en Holland Rijnland. CartoonistLive verzorgde cartoons waarbij bezoekers hun zorgberoepen of toekomstwensen lieten uitbeelden.

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart vond de Week van Zorg en Welzijn plaats. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Geïnteresseerden in werken en leren in zorg en welzijn waren van harte welkom om te kijken waar de mogelijkheden voor hen liggen, omdat die er volop zijn.

Werken in de zorg en welzijn is werk dat er echt toe doet. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn moet iedereen weten hoe bijzonder werken in de zorg is, daarom organiseerde Care2Care samen met zorg- en welzijnsorganisaties in Gouda en Leiden de Festivals Ontdek Zorg en Welzijn. Banenfestivals die net even anders zijn en waar veel te beleven is. Iedereen die zich wil oriënteren op een loopbaan in zorg en welzijn was welkom.

Op twee locaties in de regio werden de deuren opengezet voor herintreders, zij-instromers en studenten. Zij ontdekken alles over o.a. opleidingen, loopbaanadvies, aanbod van vacatures in de regio en de grote diversiteit aan functies en sectoren binnen zorg en welzijn.

 

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2021