NOT Beurs Utrecht

Van 22 t/m 26 januari 2019 vond in de Jaarbeurs Utrecht de NOT Beurs plaats, verzamelplek voor onderwijsprofessionals. CartoonistLive verzorgde live cartoons op de stand van Stichting School & Veiligheid.

Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen zij door het geven van actuele informatie en deskundig advies via de website, trainingen, conferenties en de helpdesk.

Op de stand gaan zij met onderwijsprofessionals / bezoekers van de beurs in gesprek over sociale veiligheid op school. Onder sociale veiligheid wordt verstaan: dat er niet gepest en gediscrimineerd wordt, dat er een fijne sfeer hangt, et cetera. Het gesprek wordt op gang gebracht aan de hand van prikkelende stellingen en foto’s waar bezoekers op kunnen reageren.

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2021