Cartoonist

Live tekenaar voor zakelijke events

Cartoonist Live maakt zakelijke inhoud visueel en overzichtelijk. Door middel van LIVE getekende snelcartoons wordt uw discussie in beelden omgezet, kleurrijk, scherp en to the point. Het ideale verslag van uw evenement.

Cartoonist Live is zeer ervaren en inzetbaar op zakelijke bijeenkomsten zoals congressen, symposia, debatten en workshops. De cartoonist luistert aandachtig mee en improviseert al sneltekenend op de besproken thema’s.  

Live cartoon 2Live cartoon 3Live cartoon 3

De cartoons worden gemaakt op opvallende posterformaten in kleur of op metersgrote muurformaten en kunnen tijdens uw bijeenkomst direct worden bekeken door de aanwezigen. Tijdens het event ontstaat een uitgebreid muurverslag in cartoonvorm. Dit gaat altijd gepaard met veel herkenning, verdere discussie en het gretig fotograferen van de tekeningen.

De cartoons worden daarna gedigitaliseerd en mag u vrij gebruiken voor bijvoorbeeld een website, verslag of nieuwsbrief. De originele cartoons worden eigendom van de klant, de tekeningen mag u dus houden. Dit betekent maar al te vaak dat de posterformaten cartoons bij u aan de muur komen te hangen, vaak ingelijst.

 

Live cartoon 6Live cartoon 5Live cartoon4

Voorbeeld van een live getekend verslag op metersbreed muurformaat (opdracht van Gemeente Rotterdam):

Getekend verslag

Bekijk de live cartoons gallery: FOTO’S & VOORBEELDEN

Cartoonist digitaal

Bij digitale cartoons worden de tekeningen door de live tekenaar op een tekentablet gemaakt. De digitale cartoons kunnen via een beamer of hdmi-kabel direct op groot scherm worden vertoond tijdens live-tekensessies. De digitale cartoons worden in hoge resolutie gemaakt (afdrukkwaliteit 300 dpi) en mag u na afloop vrij gebruiken voor allerlei doeleinden.

 

Getekend verslagMetersbreed

Het verhaal van uw event kan ook worden verteld op een metersbrede cartoon, in feite een soort stripverhaal in de vorm van een reusachtig muurverslag, live tijdens uw event getekend in kleur. Ook deze metersbrede tekeningen kunnen na afloop door Cartoonist Live worden gedigitaliseerd in hoge resolutie en zijn dus haarscherp reproduceerbaar.

 

Voorbereiding live tekenaarDe voorbereiding

Voordat uw event van start gaat kunt u bestellen:

 • Cartoon illustraties voor programmaboekje, flyer, uitnodiging of website (digitaal geleverd in hoge resolutie, drukklaar) of om te gebruiken in uw presentatie
 • Een introductie-animatie of uitleg-animatie, te gebruiken op uw website of tijdens het event

   

   


  Boekingen

  Vraag vrijblijvend om een offerte, beschikbaarheid of meer info via info@cartoonistlive.nl of bel

  06-52476163


   

  Laat dit veld blanco

  Zie ook:

  Karikaturist, Illustratie, AnimatieFoto’s & Voorbeelden, Video, Blog, Contact 

Share:
© Copyright Cartoonist Live 2022